충북 청주대학교 중문 분식집 쇼킹 Chungcheongbuk-do Cheongju University bunsikjip (local restaurant) Shocking

2024. 9. 24. 15:48국내 기록

728x90
SMALL

안녕하세요. 모모입니다!

Hello, It's Momo!

 

남편이 회사에서 단체 연차로 쉬는 날, 제가 일하는 곳 근처에 와서 점심을 같이 먹었어요.

On my husband's day off from work for group annual leave, he came near where I work and had luch with me.

 

남편이랑 저랑 청주대학교 출신이라 오랜만에 추억의 오징어김밥을 먹기로 하고, 중문에 있는 쇼킹에 갔답니다.

My husband and I are from Cheongju Universicy, so we decided to eat squid gimbap from our memories for the first time in a long time, and we sent to Shocking.

 

 

쇼킹 : 운영 정보
Shocking : Operation Information 

 

 

쇼킹(Shocking)

충북 청주시 청원로 수암로97 (97 Suam-ro, Cheongwon-ro, Cheongju-si, Chungcheongbuk-do)
043-223-5573
매일(Everyday) 10:00~20:00

📌 방문일(Visit day) : 2024.09.13. 금요일(Fri)
📌 메뉴(Menu) : 오징어김밥, 참치김밥, 라볶이(Squid Gimbap, Tuna Gimbap, Rabokki)
📌 총금액(Total amount) : 14,3000원(won)

 

학기 중이라 학생들도 많이 있었어요.

There were a lot of students because it was in the middle of the semester.

 

오랜만에 왔는데 가게 위치나 인테리어는 그대로네요.

It's been a while since I've been here, however the location and interior of the store are the same.

 

저희는 오징어김밥과 참치김밥, 그리고 라볶이를 주문했어요.

We ordered Squid Gimbap, Tuna Gimbap, Rabokki.

 

 

 

쇼킹 : 오징어김밥, 참치김밥, 라볶이
Shocking : Squid Gimbap, Tuna Gimbap, Rabokki

예전보다 김밥이 많이 얇아지고, 밥 양도 줄어들은 것 같아요.

It seems like the Gimbap has become much thinner than before and the amount of rice has also decreased.

 

그래도 김밥 속은 여전히 꽉 차 있습니다.

Still, the inside of the Gimbap is still full.

 

 

청주대 쇼킹의 대표 메뉴는 바로 오징어 김밥!

Cheongju University Shocking's signature menu is Squid Gimbap!

 

13년 전에도 선배들이 오징어김밥은 필수라고 하셔서, 대학생 때도 항상 오징어김밥을 먹었답니다.

13 years ago, my seniors told me that Squid Gimbap was a must, so even when I was a college student, I always ate squid Gimbap.

 

 

오징어김밥만 주문하긴 아쉬워서 참치김밥도 주문했어요.

I also ordered Tuna Gimbap because it's a shame to ordre Squid Gimbap only.

 

참치김밥은 참치마요가 듬뿍 들어갔는데 살짝 느끼한 맛이 매력이고, 라볶이랑 정말 잘 어울려요.

Tuna Gimbap is filled a lot of Tuna mayo, and the slightly greasy taste is the charm, and it goes really well with Rabokki.

 

오징어김밥은 데친 오징어가 들어가고, 겉에 마요네즈와 초고추장에 뿌려져 있어요.

Squid Gimbap has boiled squid in it, and it's sprinkled on mayo and chogochujang are sprinkled on the outside.

 

어디에서도 먹어본 적 없는 이색적이고 매력적인 김밥입니다.

This is a unique and attractive Gimbap that I have never tried anywhere else.

 

 

사실 치즈라볶이를 먹어야 했는데, 메뉴판을 대충 보고 주문해서 그냥 라볶이를 먹었어요.

Actually, I had to eat Cheesr Rabokki, but I just glanced at the menu and ordered it, so i just ate Rabokki.

 

라볶이도 딱 어릴 적 분식집에서 먹던 라볶이 맛이에요.

Rabokki tasted exactly like the Rabokki i used to eat at bunsikjip(local restaurant) when i was young.

 

너무 맵지 않아서 저는 맛있게 먹었어요.

It wasn't too spicy, so i enjuyed it.

 

사실 갈 때마다 거의 이 조합으로 먹어서 다른 메뉴를 먹어본 적이 없어서, 다른 메뉴들은 어떤지 잘 몰라요.

Actually, I eat this combination almost every time I go and have never tried other menus, so I don't know what the other menus are like.

 

그래도 가격도 많이 오르지 않은 것 같고, 김밥의 크기는 조금 달라졌지만 여전히 맛있어서 남편과 추억 여행했어요.

Still, the price doesn't seem to have increased much, and the size of the Gimbap has changed a little, but it was still delicious.

 

 

❤️ 지금까지 쇼킹 후기였습니다!❤️

❤️It was a riview of Shocking in Cheonju University so far! ❤️

728x90
LIST